Trandafir criogenat in cupola sticla

trandafir criogenat in cupola sticla (10x18cm)-cupole de sticla cu trandafiri criogenati

Vezi Acum Oferta

Trandafir criogenat (1 trandafir XL cu diametrul de 6,5cm) in cupola de sticla (dim. 10x22cm) pe blat de lemn, cu aranjament natural in anumite nuante cromatice alese de tine si respectiv un mesaj personalizat scris
Surprinde-ti iubita/sotia/mama/prietena cu un frumos aranjament Kdeco cu Trandafiri Criogenati in culori irezistibile, spectaculoase!
Trandafirii criogenati sunt trandafiri naturali ce au fost supusi unui proces special de conservare, mentinandu-si fragilitatea, emotia si culoarea naturala.
Te gandesti sa oferi un cadou deosebit cuiva si nu esti hotarat? Stii ce sunt trandafirii criogenati?...se foloseste o tehnica speciala de tratare a trandafirilor, astfel incat acestia nu se ofilesc si nu necesita niciun fel de intretinere, pastrandu-si acelasi aspect o perioada foarte lunga de timp. Nu se tin in apa si nu necesita o atentie speciala...doar iubire!
Toate produsele se personalizeaza si sunt unice, iar fiecare client trebuie sa ne precizeze care sa fie nuantele/culorile pentru trandafirul criogenat si respectiv aranjamentul cu hortensie criogenata din jurul trandafirului, cat si optiunea adaugarii unui mesaj personalizat (scris pe o placuta din lemn) 
Produsul se amenajeaza ulterior, conform mentiunilor tale anterioare, astfel incat vei primi un produs personalizatunic, creat doar pentru tine.
Durata de viata pentru trandafirii criogenati = pana la 25 ani !
LIVRARE RAPIDA prin curier in 24h* (ridicare de la sediu posibila in aceiasi zi, in 2-3h).
√ Cadouri naturale cu trandafiri criogenati pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect 
Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !
Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

Cadoul perfect ce aduce zambet si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune TE IUBESC! sau MULTUMESC!
sursa kdeco.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reduceri Bioderma

Polen crud de trandafir sălbatic