Nutribullet 600W, 20.000RPM, 12 piese Delimano

Image result for Nutribullet 600W, 20.000RPM, 12piese Delimano

Vezi Acum Oferta

NutriBullet dispune de un motor puternic, cu acțiune de rotație pe verticală și orizontală ce descompune și macină alimentele proaspete în totalitate, astfel contribuind la eliberarea celor mai importanți nutrienți.
Odată eliberate aceste substanţe nutritive:
  • previn îmbătrânirea,
  • activează metabolismul,
  • organismul tău va putea lupta împotriva durerilor, răcelilor și gripelor.
  • în plus, au un efect benefic și asupra colesterolului și tensiunii arteriale.
  • Eliberează nutrienții despre care nici nu știai că există din orice aliment pe care îl mănânci!
  • Ai un program foarte încărcat și nu mai apuci să consumi cantitatea recomandată de fructe și legume? Ești mereu obosit și uneori ți se pare că nu mai faci față ritmului impus?
    Într-o lume din ce în ce mai alertă, nu avem timp uneori să mâncăm asa cum ar trebui sau poate nici măcar să mestecam cum trebuie. Astfel, chiar dacă mâncăm sănătos, sistemul nostru digestiv are dificultăți în a procura vitaminele, mineralele și fitonutrienții care se găsesc în alimentele pe care le consumăm. Cel mai sigur mod prin intermediul căruia îi oferim corpului hrana de care are nevoie este extragerea nutrienților.
  • Extragerea nutrienților - Tehnologie de vârf destinată obținerii maximului nutritiv din alimentele consumate

    Știai că de fapt prin simpla mestecare a mâncării nu putem obține toți nutrienții pentru că organismul pur și simplu nu are acces la aceștia? Însă și aici avem o veste bună pentru tine - atunci când fructele, legumele, semințele și nucile sunt reduse la forma lor cea mai digerabilă în momentul ingerării, întreg sistemul digestiv poate absorbi cu ușurință tot ceea ce acestea au mai bun de oferit.
    Din fericire, acum ai la îndemână procesorul NutriBullet care face exact acest lucru!

    Extractorul de nutrienți NutriBullet: E timpul ca organismul să primească tot ceea ce are nevoie

    Îți prezentăm NutriBullet - Extractorul nutrienților superalimentelor. NutriBullet nu este un blender și nici un storcător de fructe. Este o mare descoperire în știința nutriției care îți poate schimba viața. NutriBullet are puterea să extragă nutrienții altfel ascunși în interiorul alimentelor pe care le mâncăm.
  • Multe dintre elementele esențiale prezente în interiorul alimentelor nu pot fi accesate numai prin stoarcere, mărunțire sau mestecare. Pentru a avea acces la o super nutriție - adică la fitonutrienții din interiorul semințelor, cojilor și tulpinilor - acestea trebuie să fie complet zdrobite astfel încât să obținem în mod semnificativ mai mulți nutrienți decât atunci când consumăm exact aceleași alimente însă fără acest sistem de procesare. Cu NutriBullet îți poți prepara o băutură plină de nutrienți digerabili care de obicei sunt doar în tranzitul organismului nostru fără a exercita vreo influență.
    Cum? NutriBullet utilizează motoare puternice de 600 W pentru a extrage, zdrobi, pulveriza, sparge și presa alimentele.
  • Rezultat: Băuturi, fine, spumoase și revitalizante pentru o doză zilnică de nutrienți

    Este vreo diferență între o băutură răcoritoare naturală și una preparată cu NutriBullet? Vei folosi cu siguranță fructele și legumele cu care de obicei prepari un suc sau o băutură răcoritoare naturală - însă NutriBullet prepară niște băuturi racoritoare naturale extraordinare, mult mai fine, mai cremoase și mai spumoase decât cele făcute într-un blender obișnuit.
    NutriBullet zdrobește complet si pulverizeaza fructele inghetate, nucile si semintele in bauturi fine, prin pulverizarea peretilor celulari si extragerea principiilor nutritive ascunse astfel incat corpul tau sa le poata utiliza cu adevarat.
sursa top-shop.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic