Terariu plante suculente lustra LED

terariu plante suculente lustra LED (Ø25cm)-terarii LED cu plante naturale suculente

Vezi Acum Oferta

Terariu plante suculente naturale, tip lustra de tavan (conectare 220V), cu diametrul bolului de 25cm (XL), avand lungimea cablului de 2m si iluminare LED 5W 4000K 
Produsul poate fi personalizat la cerere si realizat ulterior comenzii efectuate, conform specificatiilor tale. Pentru personalizare trebuie sa ne mentionezi tema pe care doresti sa o abordeze terariul tau, care sa fie nuantele de nisip/pietris decorativ folosit in cromatica produsului la interior, respectiv daca vrei sa adaugam un mesaj personalizat scris.
Conform specificatiilor transmise de tine, noi vom pregati ulterior produsul final cu plante naturale suculente (foarte rezistente si usor de intretinut) corespunzatoare dimensiunii bolului de sticla, respectiv diverse accesorii naturale (corespunzatoare temei alese de tine), cum ar fi: pietre decorative, inimioare, muschi/licheni naturali, felii de fructe uscate, flori uscate, scortisoara si alte mirodenii, scoici, stelute de mare, conuri de brad si alte accesorii din lemn natural, ceramica sau plastic (ciupercute, buburuze, fluturasi, perle, animalute, etc.).
Pentru comenzile cu livrare in Bucuresti si jud. Ilfov, respectiv pentru toate produsele care se ridica personal de catre client de la depozitul nostru, acestea se livreaza gata amenajate. Pentru comenzile cu livrare in provincie terariile se trimit neamenajate prin curier, cu toate accesoriile si plantele aranjate in pungute/cutii separate si avand instructiuni de amenajare atasate (fotografii cu pasii de asamblare), urmand a fi realizate ulterior de tine, foarte usor dealtfel, conform fotografiilor din instructiuni.
LIVRARE RAPIDA prin curier in 24h* (ridicare de la sediu posibila in aceiasi zi, in 2-3h).
Nota*: Terarii ECO cu plante suculente in globuri de sticla illuminate LED! - Lustre terariu plante suculente tip minigradini naturale in globuri de sticla decorative vii (terariul este compus din: bol de sticla + iluminare LED + suport tip lustra (220V) + plante suculente naturale, rezistente si usor de intretinut + nisip/pietris/pamant + accesorii in diverse teme + mesaj personalizat scris).
√ Cadouri naturale ECO & LED pentru orice fel de ocazie & decoratiuni personalizate de mare efect !
Aducem natura mai aproape si dam viata oricarui loc !
Atentia sta in detalii ! Pe scurt…confort si stil.

Micul paradis verde este cadoul perfect ce aduce zambet si bucurie pe chipul celor dragi si reprezinta un mod frumos si original de a spune TE IUBESC! sau MULTUMESC!
sursa kdeco.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reduceri Bioderma

Polen crud de trandafir sălbatic