Crema Weleda zona scutec

Crema Weleda cu galbenele pentru zona scutecului, 75 ml

Vezi Acum Oferta
 Crema Weleda cu galbenele pentru zona scutecului, 75 ml

Daca pielea bebelusului tau este rosie si sensibila si prezinta rani, Crema de galbenele pentru zona scutecului o va linisti datorita oxidului de zinc conţinut. Crema pentru zona scutecului adauga pielii un strat impermeabil pentru a o proteja de umezeala. Ranile din zona scutecului pot fi provocate si de aparitia dintilor.

Cum actioneaza: Lanolina, ceara de albine si mai ales zincul din Crema de galbenele pentru zona scutecului formeaza o bariera naturala protectoare intre pielea delicata a bebelusului si umezeala din scutec. Imediat dupa aplicarea cremei, extractele de galbenele si musetel incep sa calmeze zona. Galbenelele au efect vindecator iar musetelul reduce inflamatiile si calmeaza pielea. Rezultatul va fi deja vizibil la urmatorul schimb de scutec!

Mod de aplicare: La schimbatul scutecului poti curata funduletul bebelusului cu un prosop sau un material moale în care ai impregnat putin lapte de corp cu galbenele. Aplica dupa aceea din plin Crema de galbenele pentru zona scutecului masand sa intre in piele pentru a crea un adevarat strat protector intre funduletul iritat si umezeala. Daca iritatia este foarte rosie sau dureroasa, se recomandă sa utilizati Crema de galbenele pentru zona scutecului de fiecare data la schimbatul scutecului. Dupa ce s-a calmat, se poate reveni la Crema de corp cu galbenele pentru ingrijirea zilnica a funduletului.

Indicata pentru: bebelusi cand au funduletul rosu, dureros si sensibil sau daca au o iritatie cauzata de aparitia dintilor.

Ingrediente: Extract de galbenele pentru curatarea si vindecarea pielii bebelusului; - Extract de musetel pentru a catifela si linisti pielea; - Oxid de zinc pentru a proteja pielea sensibila de umezeala (de ex. de un scaun acid); - Ulei de migdale pentru a proteja si hrani pielea; - Ulei de susan (organic) pentru a proteja si hrani pielea; - Ceara de albine pentru a proteja pielea delicata a bebelusului fara a infunda porii, pentru a da consistenta produsului si pentru proprietatile sale emulsoare (combina elementele de apa si ulei din produs); - Lanolina pentru protejarea intensiva a pielii sensibile; - Hectorit pentru proprietatile sale de curatare şi degresare si pentru a da consistenta produsului; - Apa pentru diluare; - Gliceride obţinute din uleiuri vegetale precum cel de rapiţă, cocos sau palmier şi glicerină vegetală; acţionează ca emulsor (combină elementele de apa si ulei din produs). Amestec de uleiuri esentiale naturale, incluzand uleiul esential de lavanda, salvie si ylang-ylang, pentru a parfuma si conserva produsele.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Rochie Helen bleumarin cu bolero din dantela