Arctic Air Ultra Rovus



Vezi Acum Oferta

Rovus Arctic Air Ultra combina racitorul, umidificatorul si purificatorul de aer intr-un singur dispozitiv. Cu tehnologia avansata Hydro-chill, un ventilator extrem de silentios cu 3 viteze diferite si un grill frontal complet reglabil, puteti avea propriul dvs. climat oriunde va aflati. Acesta este extrem de rentabil si ecologic si il puteti folosi oriunde: in birouri, camine, campinguri sau hoteluri.

Bucura-te de aer proaspat, rece si curat oriunde te-ai afla!

Te temi de caldura de vara si ai probleme in a te adapta cu aerul fierbinte? Aparatele de aer conditionat va pot ajuta, dar lasandu-l pornit toata ziua poate costa o avere. Cu noul Rovus Arctic Air Ultra, un racitor de aer personal, imbunatatit, compact si ecologic, care ofera o putere de racire de 2 ori mai mare decat predecesorul sau, va puteti raci spatiul doar pentru cativa banuti pe zi!
Rovus Arctic Air Ultra este un must-have pentru dormitoare, birouri, locuri de citit, rulote si multe altele! Pur si simplu turnati apa in rezervor, conectati-l la priza, apasati butonul de start si incepeti sa va relaxati si sa va bucurati de briza de aer rece si proaspat pana la 12 ore, cu o singura alimentare de apa.

Secretul acestuia: tehnologia avansata Hydro-chill

Rovus Arctic Air Ultra este un racitor de spatiu prin evaporare, care va permite sa creati o zona personala racoroasa. Secretul acestuia este tehnologia inovatoare de hidro-racire, care utilizeaza numai apa, un ventilator si o magie de racire prin tehnologie de evaporare fara Freon sau orice alt agent toxic de racire.
Racirea prin evaporare este una dintre cele mai eficiente metode de racire naturala a aerului. Arctic Air Ultra trage aerul fierbinte si uscat in filtrul avansat de racire cu aer si camera imbunatatita, apoi il transforma instantaneu in aer racoros si umed.

Racitor, umidificator si purificator intr-un singur dispozitiv

Sistemul de racire prin tehnologie Hydro-chill functioneaza pe principiul sistemului de ventilatie si evaporare a apei. In plus fata de racirea aerului, filtrul hidrateaza si ajuta la curatarea aerului de alergeni si mirosuri, creand astfel un mediu de viata sanatos pentru tine si intreaga familie.
Datorita design-ului sau de aconomisire a spatiului, acesta se potriveste perfect pe birou, noptiera sau masuta de cafea. Este de asemenea ideal in timp ce citesti sau lucrezi in spatiu inchis sau garaj.
sursa top-shop.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic