Rucsacuri

Rucsacuri de munte, rucsacuri de alergare si bicicleta cu sistem de hidratare

Fie ca alegi sa iesi in natura doar pentru o zi, fie ca ai in plan o tura de mai multe zile sau pur si simplu vrei o solutie simpla si eficienta de a cara cu tine lucrurile pentru uzul cotidian la job sau la scoala, rucsacul este alegerea ideala pentru aceste nevoi.
Rucsacul este esential oricarei activitati outdoor de tip drumetie, trekking, expeditie, ciclism, alergare, ski, snowboarding, vanatoare, pescuit dar si pentru oras, la scoala, la job sau pur si simplu in uzul cotidian, lasandu-ti mainile libere si ajutandu-te sa cari cu tine lucrurile de care ai nevoie.
Alegerea rucsacului se face de obicei in functie de tipul si durata activitatii si particularitatile anatomice (inaltime-lungime spate) astfel ca, in magazinul ProAlpin puteti gasi rucsacuri de munteajustabile pe inaltime,  pentru drumetie, trekking, ture de o zi, alpinism, mountaineering si expeditii, dar si rucsacuri de scoala, de alergare, de bicicleta, de ski sau pentru transport copii.
Bergans of Norway, brand cu renume si experienta (acumulata incepand cu anul 1908) inoveaza constant in sistemele de transport ale rucsacurilor, ce asigura o buna stabilizare a rucsacului in timpul desfasurarii unei activitati.
Tehnologii utilizate in rucsacurile Bergans of Norway:
  • Spine Natural Motion Carrying System – tehnologie folosita la rucsacuri prin care se asigura ca rucsacul urmeaza atent miscarile corpului, fara a limita libertatea de miscare. 
  • Spine Adjustable – sistem patentat de ajustare a rucsacului care aduce in plus functia de ajustare in functie de inaltimea purtatorului.
  • Bergans QuickAdjust™ si Bergans QuickAdjust ™ PRO – sisteme de transport ce asigura distribuirea optima a incarcaturii transporate folosind eficient ajustabilitatea centurii lombare si a chingilor de stabilizare de la nivelul umerilor si chingii de la nivelul pieptului.
  • 2GO Bergans QuickAdjust™II – Un rucsac pentru viitor – un model inovativ de rucsac de scoala care incorporeaza tehnologia QuickAdjust™ prin care rucsacul este ajustat in functie de inaltimea scolarului permitand distribuirea optima a incarcaturii si folosirea rucsacului pe parcursul mai multor ani.
  • Bergans RS3™ Stability Ssystem - tehnologie brevetata folosita in rucsacurile sport care pastreaza rucsacul asezat pe spate in timpul activitatilor intense: alergare, ski sau mountainbiking. 
  • Quattro Stabilizing System (QSS) – sistem folosit in rucsacurile de trekking, ski, expeditie pentru a asigura confort in transportul incarcaturilor grele.
  • Hexagon PRO – tehnologie pentru rucsacurile robuste folosite la transportarea facila a incarcaturilor grele pe distante lungi.
  • Powerframe – sistemul perfect conceput pentru vanatoare sau expeditii care necesita transportarea unor incarcaturi mari, grele si voluminoase, toate cu un confort maxim datorita acestei tehnologii.
Printre materialele folosite mentionam: Cordura®, Nylon (210D Velocity, 420D Velocity, 840D Ballistic, 70D Ripstop), Poliester ( 600D, 900D), fermoare YKK..
Avem de asemenea, rucsacuri cu sistem de hidratare Source inclus (Bergans Rondane 6l, 12l si 18l si Bergans Floyen) mare parte din celelalte modele fiind compatibile cu sistemul de hidratare.
Bergans of Norway ofera, pe langa rucsacurile pentru alergarehikingmountaineeringalpinism si de bicicleta, si rucsacuri pentru scoala sau pentru transportul copiilor in calatoriile pe munte.
Magazinul ProAlpin te intampina cu rucsacuri de la urmatorii producatori: Bergans of Norway, Tatonka, HannahSea To Summit si Pinguin in diferite variante de volum: rucsacuri mici de pana in 30l, rucsacuri de 30l – 50l, rucsacuri de 50l-70l si rucsacuri peste 70l. De asemenea, avem rucsacuri lomabaride skide alergarede scoala sau de oras.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic