Master Copper Grill - Grătar electric pentru interior



Vezi Acum Oferta

Grătarul electric Master Copper Grill îți permite să prepare rapid fripturi gustoare, legume grill, pește și multe alte. Este soluția perfectă dacă locuiești la apartament și nu ai unde să instalezi grătarul cu cărbuni. Grătarul electric fără fum cu suprafață antiaderentă se încălzește foarte rapid, iar termostatul de mare precizie cu 5 temperaturi reglabile asigură o gătire perfectă. Prepari acasă fripturi delicioase fără foc, fără fum și fără cărbuni.
Datorită proprietăților sale termoconductoare grătarul electric pentru interior ReTaste ajunge într-un timp foarte scurt la temperatura optima de preparare, asigurând o gătire unifromă. Atunci când alimentele intră în contact cu suprafața grătarului electric, acestea încep să se rumenească, formând o crustă savuroasă care păstrează în interior toată savoarea.
Cu o suprafață mare de gătit, grătarul electric ReTaste se încălzește foarte repede, astfel vei obține rapid o friptură suculentă și rumenită, iar în funcție de preferințe, termostatul cu 5 temperaturi reglabile te va ajuta să setezi temperatura optimă pentru a obține rezultatul mult dorit. Master Copper Grill este prevăzut cu tăviță de acumulare a lichidelor pierdute de alimente în timpul gătirii și a grăsimii. Astfel, grăsimea nu va intra în contact cu carnea, un amănunt deosebit de important pentru persoanele aflate la dietă.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic