Aspirator antiacarieni - Aparat cu efect antialergic și lumină UV

Aspirator antiacarieni.Acarienii și bacteriile provoacă probleme respiratorii, alergii, iritații sau mâncărimi. Ai un triplu proces de curățare în profunzime, cu aspiratorul de mână antiacarieni: omoară acarienii și bacteriile prin lumina UV, scoate la suprafață reziduurile insesizabile folosind peria cu vibrații și le separă prin filtrul Hepa. Pentru efect imediat antialergicantibacterian și eliminarea eficace a acarienilor din saltele, lenjerii de pat, pături, perne, tapițerii ale fotoliilor sau canapelelor și chiar din scaunele mașinii.  
Acarienii sunt organisme mici care se răspândesc rapid în medii propice. Vietățile invizibile sunt un adevărat pericol pentru sănătate, mai ales pentru copii. Într-o singură saltea se pot afla zeci de mii de bacterii, acarieni și chiar ciuperci care afectează calitatea somnului, provocând alergii, iritații și mâncărimi.
Cu aspiratorul antiacarieni cureți și dezinfectezi fără a folosi substanțe chimice și detergenți. Datorita tehnologiei UV, aparatul cu efect antialergic elimină eficient acarienii, bacteriile sau ciupercile aflate pe saltele, perne sau canapele, sterilizând complet aceste suprafețe. Nu doar că elimină aceste organisme, însă aspiratorul antiacarieni are și funcție de aspirare, iar prin puterea vibrațiilor permite particulelor să se ridice la suprafață pentru o aspirare ușoarăÎl puteți folosi pe saltele, tapițeriile fotoliilor și canapelelor, perne, cuverturi și chiar pe scaunele mașinii. Acarienii, praful și bacteriile sunt eliminate cât ai clipi!
Este prevăzut cu tehnologie Cyclone care asigura separarea aerului de particulele de praf, în timp ce filtrul HEPA de ultimă generație igienizează aerul aspirat, fiind ideal pentru cei care suferă de alergii.  În plus, aspiratorul antiacarieni conține și un recipient care acumulează reziduurile, pe care îl puteți goli imediat la coșul de gunoi. Nu ai nevoie de saci speciali sau alte accesorii suplimentare.  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reduceri Bioderma

Polen crud de trandafir sălbatic