Friteuză cu aer cald, Air Fryer Delimano


 Friteuză cu aer cald, Air Fryer Delimano


Preparați-vă toate mesele preferate într-un mod mai sănătos - schimbați uleiul fierbinte pentru aerul cald și păstrați gustul alimentelor prăjite. Capacitatea de 2,5l este perfectă pentru prăjirea în aer cald a mâncărurilor sărate și dulci. Suprafața anti-aderentă a coșului interior și a componentelor care pot fi spălate în mașina de spălat vasele fac curățarea extrem de ușoară.

Realizează o versiune mai sănătoasă a mâncărurilor tale preferate

Friteuza cu aer cald, Delimano Air Fryer aduce pe masa ta mâncăruri delicioase prăjite, cu o nuanță mai sănătoasă. Folosind aer cald în loc de ulei fierbinte, cu această friteuză cu tehnologie avansată, vă puteți pregăti toate mâncărurile preferate în timp ce rămâneți la dieta dumneavoastră. Acum puteți mânca mâncărurile dvs. preferate, cu mai puține calorii și grăsimi în comparație cu alimentele prăjite tradițional în ulei.

Ideală pentru mesele în familie

Coșul de prăjire de 2,5L poate aduce până la 700 g de cartofi prăjiți și 500 g de friptură sau piept de pui într-o singură serie - ideală pentru prepararea unor mese mari de familie. Combinat cu o temperatură reglabilă de 80-200 ° C, care poate fi controlată cu ușurință prin butonul de temperatură, este excelentă pentru a prepara mese gustoase de dimensiuni mari pentru întreaga familie.
Timerul integrat poate fi setat timp de până la 30 de minute pentru a preveni arderea alimentelor, în același timp având o precizie perfectă în gătit.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Rochie Helen bleumarin cu bolero din dantela