De unde sa cumpar laptop refubished


Diferenta dintre produsele refurbished si produsele second hand consta in faptul ca produsele refurbished au fost testate si verificate pentru a functiona corespunzator si astfel sunt lipsite de defecte.Produsele refubished pot fi returnări nefolosite ale clienților care sunt în esență produse "noi" sau pot fi produse defecte care au fost returnate în garanție și revândute de producător după repararea defectelor și asigurarea funcționării corecte.Originea cuvântului refurbishing” (recondiționarea) provine din „furbiss”-ul anglo-francez din secolul al XIV-lea, o rudă îndepărtată al unui cuvânt germanic care înseamnă a lustrui, adică a reda unui obiect lustrul de deunăzi. Cu toate acestea, semnificația s-a schimbat odată cu trecerea timpului, iar acum, Refurbished inseamna distribuția de produse, de obicei electronice și electrice, care au fost returnate anterior unui producător sau vânzător din diverse motive, cum ar fi vânzarea pe piață sau lansarea unui produs nou.
Calculatoare Refurbished, Laptop Refurbished, Servere Refurbished, Monitoare, Imprimante, Sisteme POS Refurbished
Achizitionarea unui laptop refurbished inseamna o economie, achizitionarea unui astfel de sistem este o optiune ce trebuie luata in considerare pentru cei care cauta un sistem de lucru, de studiu, gaming sau ultilizare generala.

Unde sunt cele mai bune locuri pentru a cumpăra un laptop recondiționat?

Interlink

Vrei un laptop refurbished pe care sa nu il poti deosebi de unul nou, la un pret semnificativ mai mic? La Interlink te asteapta o diversitate mare de laptopuri refurbished, care se afla intr-o conditie impecabila si o stare de functionare ireprosabila! In plus, esti total acoperit de orice eventuale defectiuni cu o garantie de pana la 5 ani, prin intermediul serviciului nostru de garantie extinsa!
- livrari rapide, in toata tara, in maxim 48h
- transport gratuit pentru comenzi mai mari de 150 de Lei
- garantie standard de 36 luni ce poate fi extinsa, contra-cost, pana la 5 ani
- sistem de operare preinstalat si licenta Windows gratuita.
Cumpara acum un laptop refurbished de la Intelink

Evomag

Gama variata, livrare rapida, garantie tehnica 3 ani, garantie de conformitate 2 ani, plata in rate.


Cumpara acum un laptop refurbished de la Evomag

Citgrup

Achizitionand laptopuri refurbished economisesti. Majoritatea laptopurilor beneficiaza gratuit de sisteme de operare Microsoft Refurbished preinstalate (licenta Windows 8, 7 home si pro). Sunt testate individual de furnizori, de specialistii CIT Grup si prin instalarea sistemului de operare. Laptopurile refurbished arata mai bine decat cele second hand, hard disk-ul, memoria si bateria sunt testate. 

3 ani garantie, iar daca in 60 zile nu esti multumit de laptopul achizitionat, il inlocuim.

Se livreaza in 24 de ore, ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat, kit instalare sistem de operare, drivere, antivirus bonus si toate cablurile aferente. 


Cumpara acum un laptop refurbished de la Citgrup



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic