Jucarii inteligente LEGO - dezvolta imaginatia micutului tau cu cele mai indragite jocuri de constructie

Jucarii inteligente LEGO - dezvolta imaginatia micutului tau cu cele mai indragite jocuri de constructie

Lego Friends pentru fetiţe şi băieţi, diferite vârste. Lego Duplo, Friends, City, Creator, Technic. Lego Ninjago, Star Wars, Minecraft, Movie, Classic.

LEGO® DUPLO® – Animalele lumii

Lego Duplo sunt seturi destinate micutilor. Piesele sunt mai mari, astfel ca nu exista riscul de inghitire al acestora. Specialistii recomanda achizitionarea de catre parinti a seturilor Lego Duplo pentru ca dezvolta imaginatia si creativitatea micutilor, ii ajuta la dezvoltarea coordonarii mana – ochi si sunt distractive pentru micuti.
LEGO® DUPLO® -  Animalele lumii (10907)
Varsta: 2 – 3 ani, 3 – 4 ani, 4 – 5 ani
Pentru: Baieti, Fete
Setul include: 6 figurine + diverse animalute
Numar piese: 9
Descopera animalele lumii cu aceasta jucarie cu aventuri pentru copilasi!
Prezinta copilasului tau o lume a animalelor si mediilor inconjuratoare!
Pleaca intr-un safari prin savana africana si pretinde ca fotografiezi lei si girafe, observa simpatice creaturi de padure in timp ce plutesti cu canoea pe un rau de padure, construieste un castel de nisip pe plaja tropicala, urmareste balene tropicale la polul sud.
Cu o gama captivanta de animale de jucarie, cladiri, vehicule, personaje si accesorii, acest set de joc cu deschidere globala contine oportunitati nesfarsite de a captiva si inspira copilasul tau.

LEGO® Friends – Autobuzul prieteniei

Seturile de constructie din gama LEGO® Friends sunt destinate fetelor. Povestea acestora este vesela, este despre prietenie si despre despre iubirea fata de aproape. Cu jocurile LEGO® Friends , cei mici sa se joace cu drag, creaza amintiri si invata ca viata e frumoasa. Piesa cu piesa, ea se aseaza la un moment dat asa cum trebuie sa fie.
LEGO® Friends - Autobuzul prieteniei (41395)
Varsta: 8 – 10 ani, 10 – 12 ani, 12 ani
Pentru: Fete
Numarul pieselor din cutie: 778
Numarul minifigurinelor din set: 3
Pune-ti centura de siguranta pentru o calatorie cu totul speciala in Autobuzul prieteniei. Alatura-te prietenilor cei mai buni si zaboveste in autobuzul care le are pe toate – chiar si o piscina extensibila si un super tobogan! Impinge in spate acoperisul pentru a accesa baia, bucataria si zonele de luat masa. Ajuta fetele sa se urce la etajul de sus si culca-le in pat – ele pot vedea stelele stand intinse sub acoperisul transparent.

LEGO® NINJAGO® – Robotul de Titan al lui Lloyd

Personajele principale din seturile de constructie LEGO® Ninjago sunt Kai, Jay, Cole, Zane, Nya si Lloyd, uniti de catre Sensei Wu pentru un scop comun, pentru care trebuie sa lupte impreuna: sa protejeze orasul Ninjago de orice amenintare a raului. Jocurile LEGO® Ninjago au sute si mii de piese, astfel ca joaca copiilor va fi cu adevarat interesanta, iar luptele vor fi cu adevarat speciale.
LEGO® NINJAGO® - Robotul de Titan al lui Lloyd (70676)
Varsta: 8 – 10 ani, 10 – 12 ani, 12 ani +
Pentru: Baieti
Numar figurine: 6
Numar piese: 876
Paseste pe Never-Realm LEGO® NINJAGO® cu puternicul Robot Titan al lui Lloyd si cu Zane FS! Confrunta-te cu armata de Samurai Vifor a Generalului Vex. Dar atentie – Vex are arma sa puternica, Pergamentul Spinjitzu Interzis. Zdrobeste Samuraiul Vifor cu taietorul suriken si uriasa katana a robotului ninja. Detaseaza nava zburatoare, sari in carlinga cu Lloyd si trage cu lansatoarele cu arc. Creeaza o tornada Spinjitzu cu spinnerul ninja al lui Zane. Trebuie sa invingeti impreuna acest inamic periculos!
• Include 6 minifigurine LEGO® NINJAGO®, noi din iunie 2019: figurinele de actiune ninja Lloyd si Zane FS (Spinjitzu Interzis), plus Generalul Vex, Maestrul Vifor al sabiei, Arcasul Vifor si Razboinicul Vifor.
• Robotul de Titan al lui Lloyd are carlinga pentru minifigurina, brate si picioare pozitionabile, maini apucatoare, taietor/scut shuriken care se invarte, katana uriasa, si un aparat de zbor detasabil cu scaunul minifigurinei pilot, aripi reglabile si 2 lansatoare cu arc.
• Jucaria Robotul de Titan masoara peste 37 cm in lungime, 15 cm in inaltime si 35 cm in latime.

Lego Friends

LEGO® Star Wars™ – Coliba lui Obi-Wan

Fie ca esti fan capitanul Phasma, Han Solo, Printesa Leia, Yoda, Luke Skywalker, Chewbacca, Artoo, Stormtrooper, Boba Fett, Darth Maul, Darth Vader, Obi-Wan Kenobi, Rey sau R2-D2, seturile LEGO® Star Wars™ te provoaca sa reconstitui scene grozave de lupta galactica!
Tine la distanta dusmanii, creeaza si pregateste terenul pentru distractia LEGO® “Razboiul Stelelor”!
LEGO® Star Wars™ - Coliba lui Obi-Wan (75270)
Varsta: 7 – 8 ani, 8 – 10 ani, 10 – 12 ani, 12 ani +
Pentru: Baieti
Numarul pieselor din cutie: 200
Numarul minifigurinelor din set: 4
Atentie, tinere Jedi! Alatura-te lui Luke Skywalker la casa lui Obi-Wan de pe planeta desertica ,Tatooine si antreneaza-te pentru a deveni un Maestru Jedi. Exerseaza manuirea Sabiei laser cu ajutorul telecomenzii de antrenament. Urmareste cum R2-D2 transmite un mesaj holografic de la Printesa Leia. Si fii cu ochi-n patru cu macrobinoclul – Tusken Raider poate ataca in orice moment!

 LEGO® Harry Potter™ – Turnul cu ceas Hogwarts

Descopera LEGO® Harry Potter – Turnul cu ceas al castelului Hogwarts (75948 Hogwarts™ Clock Tower) setul perfect care ii va transporta pe fanii Harry Potter™ intr-o lume magica, plina de mistere, cu 8 minifigurine si locatii importante din Harry Potter si Prizonierul din Azkaban si Harry Potter si Pocalul de Foc. Viziteaza biroul lui Dumbledore, participa la orele de Aparare contra Magiei Negre, calatoreste in timp resetand ceasul din turn sau danseaza la Balul de Craciun cu ajutorul functiei de dans. Odata ce intri in Turnul cu Ceas nu vei mai vrea sa pleci vreodata!
LEGO® Harry Potter™ - Turnul cu ceas Hogwarts (75948)
Varsta: 8 – 10 ani, 10 – 12 ani, 12 ani +
Pentru: Baieti, Fete
Numarul pieselor din cutie: 992
Numarul minifigurinelor din set: 8


Lego Friends, lego Duplo

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic