Friteuza cu aer cald Delimano Air Fryer

Friteuza cu aer cald Delimano Air Fryer

Friteuza cu aer cald Delimano Air fryer, schimbați uleiul fierbinte pentru aerul cald și păstrați gustul alimentelor prăjite.
Friteuza cu aer cald de la Delimano Air fryer aduce la masă mâncare prăjită delicioasă dar și sănătoasă. Folosind aer cald în loc de ulei, cu această friteuză poți prepara toate mâncărurile tale preferate fără să-ți trădezi dieta. Mai puține calorii și mai puține grăsimi în comparație cu prăjirea tradițională în ulei.
Preparați-vă toate mesele preferate într-un mod mai sănătos – schimbați uleiul fierbinte pentru aerul cald și păstrați gustul alimentelor prăjite. Capacitatea de 2,5l este perfectă pentru prăjirea în aer cald a mâncărurilor sărate și dulci. Suprafața anti-aderentă a coșului interior și a componentelor care pot fi spălate în mașina de spălat vasele fac curățarea extrem de ușoară.
Cu Delimano Air Fryer, poți mânca fără remușcări toate preparatele tale preferate, fiindcă sunt gătite cu mai puține calorii și grăsimi trans, comparativ cu prăjitul tradițional în ulei. Așa că poți urma dite sănătoase, în timp ce mănânci prăjit. Încă nu ești convins cu privire la avantajele prăjitului cu aer? Am testat* diferențele dintre prăjitul în ulei și cu aer cald, ale celor mai comune mâncaruri.
Produse Teleshoping, produse vazute la TV

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Rochie Helen bleumarin cu bolero din dantela