Londa Professional

esteto.ro

Vezi Aici Toata Oferta

Sampon Reparator - Londa Professional  sampon pentru par degradat, cu matase si ulei de migdale, repara instant, in mod vizibil parul degradat, oferind stralucire, o structura echilibrata si il face mult mai matasos.

Sampon pentru Par Gras - sampon conceput intr-o formula ce se bazeaza pe principiile active ale ingredientelor cu rol in reglarea activitatii glandelor sebacee pentru eliminarea excesului de sebum si a reziduurilor produselor de styling. Stimuleaza instantaneu micro-circulatia, imbunatatind schimburile si procesele metabolice de la nivelul scalpului. Are proprietati de ingrijire, calmante si de optimizare a nivelului de hidratare si confera fibrei capilare un aspect frumos si sanatos.

Masca Tratament cu Ulei de Argan - Londa Professional Velvet Oil Treatment 750 ml: masca-tratament, ce are la baza o formula imbogatita cu ulei nobil de argan si vitamine, care ingrijeste delicat si confera instant energie parului. Hraneste si imbunatateste excelent moliciunea firului, hidrateaza si reda imediat parului vitalitatea si un luciu natural si sanatos, lasandu-l vizibil reinsufletit si cu un aspect tineresc.

Tratament Reparator - Londa Professional Visible Repair Treatment 750 ml: masca-tratament pentru par degradat, repara instant si hraneste parul degradat, ofera hidratare si structura firului de par din interior. Ideal de folosit dupa tratamente chimice pentru a reda structura si vitalitatea parului.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aleea cu licurici - Kristin Hannah

Polen crud de trandafir sălbatic