Sapiens. O istorie grafica Vol.1: Nasterea omenirii - Yuval Noah Harari

 Sapiens. O istorie grafica Vol.1: Nasterea  Sapiens. O istorie grafica Vol.1: Nasterea 

omenirii - Yuval Noah Harari, David Vandermeulen





Primul volum al unei istorii ilustrate a omenirii avind la baza bestsellerul lui Yuval Noah Harari devenit o carte-fenomen la nivel mondial.


In Nasterea omenirii, un Yuval fictional ne invita sa-l insotim in palpitanta aventura numita istorie, cutreierind pamintul alaturi de o sumedenie de personaje pestrite. Ei se detaseaza de vacarmul lumii noastre inundate de informatii, fac un pas in spate si privesc imaginea de ansamblu: istoria speciei noastre de la inceputuri pina astazi. Pe parcursul explorarilor, o intrebare nu le da pace: cum a ajuns o maimuta neinsemnata stapina planetei, capabila sa fisioneze atomul, sa zboare pe Luna si sa manipuleze codul genetic?
 
Formatul grafic le propune cititorilor un nou tip de explorare intelectuala si artistica a trecutului. Evolutia oamenilor este reimaginata ca un reality-show. Prima intilnire dintre sapiens si neanderthalieni este examinata prin intermediul capodoperelor artei moderne. Extinctia mamutilor si a tigrilor cu dinti-sabie e repovestita ca un film politist. Haideti sa-i cunoasteti pe neanderthalieni, pe atotputernicul Doctor Fiction si pe cei mai rai criminali in serie care au existat vreodata – si sa aflati de ce sintem cu totii captivi in visul unor oameni morti demult!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reduceri Bioderma

Polen crud de trandafir sălbatic