Placile Feng Shui

Anul Sobolanului de Metal este un an norocos si prosper pentru toate semnele zodiacale, intrucat sobolanii au puterea de a transforma evenimentele nefericite in noroc. Totusi, vor fi si provocari si incercari pe care va trebui sa le depasesti. Afla cum sa potentezi energiile pozitive si sa le alungi pe cele negative din casa ta cu ajutorul placilor Feng Shui.

PLACA AMPLIFICATOARE A SUMEI LUI 10 

Placa amplificatoare a sumei lui 10
Elementul reprezentativ pentru acest an, metalul, este un indicator al succesului si al prosperitatii. Norocul este de partea multor zodii, iar cei mai favorizati sunt Bivolul,Tigrul, Dragonul si Sarpele. Pentru a atrage asupra ta toate energiile pozitive ale acestui an, este recomandat sa asezi in casa ta Placa amplificatoare a sumei lui 10. Fiecare zodie se bucura, cel putin o data pe an, de suma 10, aducatoare de noroc. Placa potenteaza si asigura norocul pe intreaga perioada a anului, odata plasata intr-un loc vizibil.


PLACA CU GANESH PE FLOARE DE LOTUS

Ganesh, numit si Ganapati este venerat in cultura hindusa. Privit ca fiind zeul bogatiei si al intelepciunii, Ganesh are puterea de a inlatura obstacolele si de a asigura protectia impotriva lor. Daca tu sau familia ta v-ati simtit in pericol in ultima perioada, Placa cu Ganesh pe floare de lotus va poate ajuta sa inlaturati energiile negative. Asigura-te ca asezi remediul Feng Shui in intr-un loc vizibil din casa ta, pentru a atrage energiile pozitive si a primi protectia zeului Ganapati. De asemenea, placa iti va asigura stabilitate si pe planul financiar, odata plasata in birou sau la locul de munca.

PLACA CU ELEFANT SI RINOCER ALBASTRI 


Placa cu Elefant si Rinocer albastri- este una dintre cele mai puternice remedii pentru protectie, infatisand doua dintre cele mai onorate si sacre animale in Budism. Elefantul este caracterizat prin tarie, fertilitate, intelepciune si inteligenta, in timp ce rinocerul albastru este un simbol puternic de protectie impotriva jafurilor si accidentelor. Daca ai simtit in ultima perioada ca s-au napustit asupra casei tale nenorociri, aseaza remediul Feng Shui in cel mai locuit spatiu al casei pentru activarea protectiei. Placa va contracara energiile negative ale stelei 7 si va potenta energiile pozitive.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reduceri Bioderma

Polen crud de trandafir sălbatic