Royal Canin Mini Puppy 800 g

Royal Canin Mini Puppy 800 g

Vezi Acum Oferta

Hrană completă pentru câini - Special concepută pentru căţei de talie mică (greutate la maturitate până la 10 kg) - Până la 10 luni
Caracteristici/beneficii principale:
  • Suport imunitar/Sistem imunitar puternic
  • Sănătate digestivă/Digestie sănătoasă
  • Conținut energetic/ caloric ridicat
Cerințele nutriționale ale cățelului dumneavoastră sunt la fel de importante în primii ani de viață ca și în perioada adultă, mai ales atunci când sistemul său imunitar este încă în curs de dezvoltare.
Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy este o formulă concepută special pentru a răspunde cerințelor nutriționale ale cățelului dumneavoastră și este recomandată puilor cu vârsta cuprinsă între 2 și 10 luni care vor cântări la vârsta adultă maxim 10 kg.
Perioada de creștere este o etapă esențială în viața cățelului dumneavoastră, fiind momentul schimbărilor majore și al noilor descoperiri. În această etapă, sistemul imunitar al cățelului dumneavoastră se dezvoltă treptat. Hrana ROYAL CANIN® Mini Puppy conține un complex patentat de antioxidanți, incluzând vitamina E, pentru a sprijini mecanismele naturale de apărare ale cățelului dumneavoastră pe măsură ce acesta crește.
Forma crochetei este mică și ușor de mestecat, perfectă pentru maxilarul de mici dimensiuni al cățelului dumneavoastră și, atât mirosul cât și aroma sunt optimizate pentru a-i tenta chiar și pe cei mai capricioși câini. Prin textura și forma sa, crocheta contribuie de asemenea la susținerea sănătății dentare și a igienei orale generale.
Complexul de nutrienți din produsul ROYAL CANIN® Mini Puppy include proteine de calitate superioară (cum ar fi L.I.P – cunoscută pentru nivelul ridicat de digestibilitate), precum și prebiotice care susțin  sănătatea digestivă și echilibrul florei intestinale, contribuind astfel la un aspect optim al materiilor fecale prin reducerea mirosului și volumului lor.
Fiind un câine de talie mică, cățelul dumneavoastră va crește destul de repede și, de aceea, are nevoie de o hrană cu aport energetic ridicat care să-i susțină dezvoltarea sănătoasă pe măsură ce se dezvoltă și devine adult. ROYAL CANIN® Mini Puppy satisface necesarul de energie al cățelului dumneavoastră, asigurându-i toată forța și vitalitatea de care are nevoie.
La ROYAL CANIN® ne-am angajat să oferim cele mai precise soluții nutriționale adaptate cerințelor animalului dumneavoastră de companie. Toate produsele noastre sunt supuse unui proces amplu de control al calității pentru a garanta calitatea optimă a hranei, precum și pentru a răspunde cerințelor nutriționale specifice și stilului de viață al cățelului dumneavoastră. Aceasta înseamnă că, atunci când cățelul dumneavoastră este hrănit cu ROYAL CANIN® Mini Puppy, el beneficiază de o formulă nutrițională completă și echilibrată

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Reduceri Bioderma

Polen crud de trandafir sălbatic